Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

29 Şubat 2012 Çarşamba

büyük ev ablukada

bu gruptan bugün haberim oldu, alternatif müzik yapıyorlar,solisti tanımışsınızdır bugünlerin meşhur adamı orçun:) hiç şaşırmadım onu görünce nedense.. bugünün şarkısı bu olsun bu sözleri çok sevdimm <3

 Sen nehirleri yataklarında ayırırdın da örterdin üstümü, 
hani yuvarlanıverirdi taşlar, hani canları isterse. 
Lunapark, üzgünüm diye değil... 
Bu sefer 
mutsuzum ama keyfim yerinde. 
Gel beraber diye değil... Karanlık artık 
hurda bir eşyadır 
ve en güzel yerinde durur evin.

27 Şubat 2012 Pazartesi

HAYDİ GEL İÇELİM

izmir in yağmurları başladımı bitmez. bu demek oluyor ki iç karartıcı uzun bir sürece girmiş bulunuyoruz.geçen hafta kozmetik kongresi için antalya ya gittik didem ,seçil, ben. her şey o kadar güzeldi ki ... akka antedon otel de oldu kongre yemekler her şey nefisti. tanıştığımız insanlar hem bizi umutlandırdılar hem de artık çok az zamanımızın kaldığını ve bir şeylere başlamak zorunda olduğumuzu bildirdiler.ilk gecenin sonunda çoook çoook ünlü ama bizim adını sanını duymadığımız bir sosyete şarkıcısı sahnede boy gösterdi adı ersin. soyadını yazmayayım da o adama belli olmaz megaloman herif uğraşır benimle :) konser bitti night club ta daha da hızlı devam ettik eğlenceye . daha sonra tabii pansiyona dönüş.. ve sarı çarşaflarımızda bile olsa bu muhteşem yorgunluğu atmak üzere derin bir uyku..
   son gün ise kuzenimle buluştuk kendisinin hiperaktif , bir yerde oturamayan bir tip olduğuna karar verdim son görüşmemizde:) belki on kez antalya içinde taksi yolculuğu yaptık ordan oraya 2 kere yemek yedik 4 ayrı mekanda oturduk ama bomba otobüsümüze son bir saat kala gittiğimiz rock bardı. otogara servisle gidecektik normalde biliyorsunuz servisler hep 45 dk önceden çıkıyor yola . biz de baktık keyfimiz yerinde adamlar hem kulağa hem göze hitap ediyorlar zaten aşık oldum iki dakikada 'noolceeeeak yeeeeaaa taksiye biraz daha para veririz bir 45 dk daha dinleriz ' dedik .eğlendiğin mekanda zaman su gibi akıp geçer ya aynen öyleydi. bu şarkıdan sonra kalkıyoruz dedik ve karar verdik.hemen istek parçamızı yaptık bu arada kağıda ' bu bizim son şarkımız izmir e gitmek üzere otobüsümüz kalkıyor bizi son gecemizde çok eğlendirdiniz her şey için teşekkürler istek şarkımız 'haydi gel içelim''  yazdık tabi ki ben vermek için havalara zıpladım:)çocuk okudu güldü falan başladılar çalmaya .. ve mutlu son.. daha sonrası ise biraz riskiliydi taksici amcaya acele diyince kendimizi ralli de falan hissettik 145 i gördük ibrede neyseki otobüs kalkmadan 10 dk önce otogardaydık.
otelde konser günü elde votkalar keyifler yerinde

burası da antalya kalesi

şu karşıda kıyıda görülen yerden tekneye bindik tam güneşin batışına denk geldik



tekne turu sırasında bir şelalenin görünümü. insanların görünmesi hoş değil ama  ayağa kalkamadığım için  böyle çekmek zorunda kaldım.


  işte bir antalya maceram böyle geçti.izmir e döndükten sonra tabi müthiş bir yorgunluk bizi bekleyen dersler  staj arama ve lablar ile karışınca ortaya çok kötü manzaralar çıktı:)cuma günü kızlarla canlı müziğe gittik bin yıllık şarkıları çaldı adam hiç sevemedik antalya dan sonra.ve ctesi pazar da kalite yönetim sistemi sertifikalı eğitimi vardı . ben bu ara hızlı yaşıyorum anlayacağınız .

10 Şubat 2012 Cuma

bugün ne yaptım?

bugün en yakın arkadaşlarımdan didem in doğum günü hem ona hediye bakmak hem de lanet üniversite harcımı ödemek için kendimi hasta hasta sokağa attım. üçüncü günün sonunda nihayet harcı yatırabildim. koskoca ege üniversitesi dersin ama hala doğru düzgün bir öğrenci bilgi sistemimiz bile yok aynı anda 20 kişi girse çöküyor sıçtığımın sitesi neyse harcı yatırdık ama ders seçimi yapamıyoruz halen sakinim ..neyse işte sabahtan gittim bankaya harçlar öğleden sonra yatırılacak dediler , ben doğğğruuuu foruma:) genelde indirimleri takip ediyorum sezonda bir yazlık tişörte 40-50 lira vermek salak işi geliyor çok afedersiniz. çoğu mağazaya yeni sezon ürünleri gelmiş pek bi indirim kalmamış. ama bershka baya bir indirimdeydi ben de hem yaza hem de bahara biraz yatırım yaptım





nasıl tişörtler ben çok sevdim fiyatları 5-10 lira çok uygun bi uğrayın derim:) watsons a uğramadan dönmek olmazdı tabiki :) bunlar da watsons alışverişim:

saçlarımın uçları çok kuruyunca  serum almak kaçınılmaz oldu  mağazada bir  uygulama yaptık saçıma hemen yumuşacık oldu çok beğendim  kullandıktan sonra memnun kalırsam daha ayrıntılı yazarım.

watsons ın green tea serisinden küçük boy maske, takip ettiğim bloglarda  çok   duymuştum denemek için aldım .

normalde tonik kullanmıyorum ama bu ara yüzümde bir kaç tane kocaman sivilce çıkınca korkudan  cildime çok iyi bakıyorum:) 

kokusuna aşık olduğum el kremi hemen sürdüm yapısını da çok beğendim tavsiye ederim..tarçınlı - çilekli

bunlar çok indirimdeydi maskara ve eyeliner kalem 11 tl idi kaçmaz tabii :)

foça da yağmurlu bir gün.

foça çok küçük bir  yer bu gördüğünüz alan merkezi bir kaç kafe ve balık restoranları var bu sırada. işte yağmurlu romantik bir gün :)
o kadar çok yağmur yağdı ki bu balıkçı teknelerinde bir kaçı batmış gece. arkadaki pelikan önceden de bahsettiğim gibi foçanın maskotu oldu artık resmen evcilleşti hayvan yiyecek verenlere alışmış çağırıyorsun geliyor  .


bu da bi kaç gün önceki' izmire kar yağdı,holleyy' olayından bir sahne . demirlerin arkasından çektiğim için üzgünüm çok soğuktu çıkmaya cesaret edemedim .sisten manzara gözükmüyor ama söylemesi ayıp evimizin çok güzel bir deniz manzarası var:)


6 Şubat 2012 Pazartesi

hastayım bugün.

genellikle kışları bir ağır grip atlatarak geçiririm.bu sene artık hasta olmam diyordum ki sabah inanılmaz bir boğaz ağrısıyla uyandım . sürekli kendime bitki çayları yaparak geçiştirmeye çalışıyorum umarım çok uzun sürmez . 
bugün bi parça paylaşmak istiyorum bazı şarkıların coverları kendisinden güzel oluyor , bu yorumu sevdim..

5 Şubat 2012 Pazar

tatilde neler yaptım?

2 haftadan fazla oldu yazamıyorum malum ara tatile girdik öncesinde de finaller falan derken  baya boşladım burayı  . tatilde foça daydım yaşadığım güzel yerden bir foto... kışın bu tatlı pelikanlar foçaya göç ediyor 4 kişilik bir aile bunlar  herkes pek bir ilgileniyor.maskot oldular:)

tatilde adana ya gittik kısa bir süreliğine bir yakınımın düğünü vardı .bunlar da izmir-adana yolundan kar manzaraları...








fotolar otobüsten çekildi efenim hareket halindeyken kusura bakmayınız.

evde keyif gibisi var mı? bir de anneyle türk kahvesi içmek.


yine foça da oturduğum kafeden  bir manzara oradaki sahlep şeyisi  hoşuma gitti baya:)

tatildeyiz diye oje sürmiycek değiliz canım

evde kitap keyfi

mmmmh mis gibi anne keki yanında bitki çayı :)



 tatilin çoğu böyle geçti işte.daha bir haftam var fakat annemden ve evimden ayrıldım kardeşcazımın okulu başladığı için onunla izmire dönmek zorunda kaldım . ama olsun yaşasın internet keyfi özlemişim bee:)